Olej z gorczycy

Olej z gorczycy, zwany również olejem gorczycznym, jest olejem roślinnym pozyskiwanym z nasion gorczycy. Ma wiele potencjalnych zastosowań zdrowotnych i kosmetycznych, w tym również w walce z cellulitem. Olej z gorczycy może wywoływać uczucie ciepła i pobudzać krążenie krwi w obszarach, na których jest stosowany. Poprawione krążenie krwi może pomóc w usuwaniu toksyn i wody z tkanki, co przyczynia się do zmniejszenia widoczności cellulitu. Stosowanie oleju z gorczycy w formie masażu może pomóc w rozbijaniu nagromadzonych podskórnych złogów.

Za naszymi składnikami stoją badania:

Twój koszyk0
Brak produktów w koszyku!
Kontynuuj zakupy